Яку металочерепицю вибрати

Яку металочерепицю вибрати

МеталочерепицяПокрівельний матеріал необхідно вибирати якісний, щоб не виникала необхідність у його частій заміні, що призводить до значних додаткових витрат. Зокрема, це стосується металочерепиці, яка служить десятиліттями. Тому потрібно знати, яка металочерепиця краще в вашому конкретному випадку ще до того, як ви візьметесь за зведення покрівлі.

Популярність, якою вирізняється металочерепиця, пояснюється характеристиками цього матеріалу:

Загалом, вибір металочерепиці в якості покрівельного матеріалу в більшості випадків повністю виправданий.

Однак ви не зможете скористатися всіма перевагами цього матеріалу, якщо не зможете розпізнати, яка металочерепиця краще підійде у вашому випадку.

Види металочерепиці

Від чого залежить вибір металочерепиці

Немає більш вірного способу розкрити всі переваги, якими володіє металочерепиця як вибрати її, виходячи з необхідних вам вимог. Для початку, слід звернути увагу на такі параметри якості, як:

Не секрет, що найкраща металочерепиця виробляється на заводі, який дотримується всіх сучасних технологій, і строго контролює якість продукції.

Фахівці покрівельних компаній підкажуть вам, яку металочерепицю краще вибрати, і який завод заслужив довіру користувачів. Фірма, яка десятиліттями працює на ринку, точно відповідає за якість своєї продукції.

Обов`язково пошукайте маркування на кромці листа. Воно демонструє, яка фірма випустила дану партію, і наскільки ви можете розраховувати на надійність цієї металочерепиці.

Як вибрати металочерепицюВластивості матеріалу

Думаючи, яку металочерепицю вибрати, зверніть увагу і на її параметри.

Товщина металу. Найчастіше зустрічається від 0,35 до 0,7 мм. Але оптимальні показники - від 0,45 до 0,5 мм. Чим товщий лист, тим він більш жорсткий, і тим краще витримує навантаження. Пам`ятайте, що на листи тонше 0,45 мм не можна наступати при монтажі, оскільки ваги людини вони не витримають.
Щільність цинкового шару. Він необхідний для захисту профілю від впливу корозії. Чим щільніше шар цинку на сталі, тим вона довговічніша. Єдиного стандарту тут немає. Зміст від 140 до 200 г цинку на 1 м.кв. - це мінімально допустимі показники. Менший шар характерний для металочерепиці низької якості. Більший шар робить її більш зносостійкою, хоча і підвищує вартість матеріалу.
Вид покриття. Полімерне покриття підвищує довговічність металочерепиці. Найдешевшим є поліестер. Він пластичний, але крихкий. Поліуретан більш щільний, вартує трохи дорожче, але зносостійкий, не боїться механічних пошкоджень і перепадів температури. Пластизоль самий міцний, красивий, але погано виносить високу температуру, а тому його можна застосовувати тільки в помірному кліматі. PVDF вважається самим довговічним, зносостійким, і може застосовуватися навіть для будівель на морському узбережжі. Він майже не боїться механічних пошкоджень і крайніх температур, відрізняється красивим глянсовим блиском.

Металочерепиця на сайті Loveks-K представлена в широкому асортименті. Головне - грамотно вибрати тип покриття і його колір! Фахівці компанії Ловекс-К нададуть вам якісну консультацію щодо вибору металочерепиці. Ви можете залишити онлайн-заявку на сайті, або зателефонувати за одним із вказаних номерів телефону!

Ваше ім'я *
Контактний телефон *
Повідомлення
Задати питання менеджеру
Введіть ваші контактні дані. Наш менеджер
зв'яжеться з Вами найближчим часом!
Задати питання менеджеру
Введіть ваші контактні дані. Наш менеджер
зв'яжеться з Вами найближчим часом!
Прикрепить файл
Добавить еще +
Дякуємо за заявку, ми зв'яжемося з вами найближчим часом
Зробимо безкоштовний розрахунок матеріалів за 30 хвилин
Введіть ваші контактні дані. Наш менеджер
зв'яжеться з Вами найближчим часом!
Прикрепить файл
Добавить еще +
Мова сайту
Виберіть мову з якою Вам буде комфортно працювати на сайті
Українська
Російська
Loveks
ул. Днепровская набережная, 17-А, корпус "З" Бизнес-центр "АПОЛЛО", 3 этаж, оф. 30402000Украина г. Киев
ул. Балковская 84Бизнес-центр "Престиж", 3 этаж, оф. 30465005Украина г. Одесса
+38 (067) 480-99-81,office@loveks.netv.saraeva@loveks.net